Valborgsmässoafton

Ja nu var den kvällen över.Varit lugnt på jobb ikväll. Hade lätt kunnat stänga kl 20!
Nåja.

Deklarationsmög

Amen vaddå Kapitalbajs. Jag blir så trött.  Kan dom inte fixa allt sånt själva på skatteverket, dom har ju ändå alla papper. Tur att revisorn tog pappas och pappas företag så vi slapp det! :)

Match

Ikväll är det match igen. Måste bara skriva ut min jävla biljett någonstans osså!

Vilket väder det har varit idag. Grymt varmt i min trädgård, håller på att dö typ.

Summa:

Jaha summan av dessa förvirrade inläggen är att från att ha en telefon/bredbandsräkning på 2806:- / kvartal ner till cirka 1800:- Fy fan vad jag är bra! :)

forts igen...

Nu har denna trevliga sämngångaren kommit fram att vi betalat nästan 400:- för mycket varje räkning sen augusti....
Snark. Haha. Då har vi haft rätt VARJE gång vi har ringt o klagat...


Forts...

Varför får jag alltid tala med puckon. Antingen sömngångare eller dom som inte kan något o måste "höra med en kollega".......Zzzzz känns som om jag kan mer än dom! :)

Telia...nää...förlåt Felia

Nu sitter jag i telefonkö. Suck. Ska se vad det är för stolpskott jag ska prata med idag.
Känns som vi betalar dubbelt för allt....hmm...

Bowling o fest igår

Igår var det den årliga bowlingturneringen. Vi var 19stycken. Vi var i Arlöv och där åt vi också i deras lilla bowlinghall! Vi började bowla kl 16. Bowlade i två timmar. Oj vad roligt mina lååånga naglar tyckte det var, inte! FYRA stycken av fem på höger hand bröts, illa, men det var det värt. För...
Vem var i det vinnande laget?
Vem blev BÄSTA tjej?
Jo JAG och JAG!!


Vi gick upp till Aniki o Patrik vid  20 där festen började. Roligt! Där hade vi en tävling också. Det var också roligt. För....
Vem vann musiktävlingen?
Jo JAG (och stefan!).

Vi var överlägset bäst. Gytt.

Vid halv tolv ringde det på dörren då var det securitas som rykt ut för att någon sur gamal granne ringde o klagade. SUCK. Vid halv ett kom vi in till SwingInn i Malmö. Var där några timmar sen tog vi taxi hem! :)

Om ni undrar...

Om ni undrar vart alla människor är som inte jobbar idag så är dom på Bauhause. Shit. Vad folk där var!!
Köpte sandlådesand. Tog i o köpte 100kg!!! Alltså 100kg till våran lille sandlåda och det kunde lätt iallafall vara 20kg till!
Suck. Tugnt som fan var det!!!

Husvagn!!


Titta så fint vi kommer bo! :) MYYYYYYYS


Burlöv Center

Nu sticker jag o Nicole till Burlöv Center får spader på att vara inne nu. Det regnar ute o är allmänt trist. Stefan var hemma tio minuter sen körde han o jonas till Borås för Elfsborg-MFF. Själv nöjer jag mig med tv:n!

Får se om jag hittar något bra i shoppingväg! :) Heja heja!

Vilken deckare...(skottlossning)

Ja skottlosssningen i gamla stan går vidare på internet...spännande!!

Lyssna nu på detta: Carl Piper är otrogen med Anders dåvarande (sophie) mot sin fru (Johanna) som är vän på Facebook med Anders, vars ex (kajsa) nu är ihop med Carl Piper!! Carl Piper är alltså greven som det skrivs om i tidningen.....

Sug på den karamellen!


Meet my Molgan

Den femte maj ska jag träffa min Molgan!
Miiiiiin Molgan.
Min internetvän!
Min hemliga kompis.
(Och Davholts ex!)

Ipoden

Haha..jag har nu suttit i en halvtimme och försökt komma på hur FAN man får in sina filer i biblioteket på itunes då jag har musiken i tre mappar på skrivbordet. Men skam den jäveln som ger sig! Och det gick. Skit enkelt. När jag väl hittade hur man gjorde! 8193 låtar finns nu i datorn! :) Nu ska jag ladda ipoden sen ta min valp på en timmes promenad! :) Gött

Ipred? Hahaha!

Igår fick jag hem 3000 nya låtar! :) Hehe! Gött! :) Min favvomapp heter helt klart All time top 1000! :)

Leeeedig

Idag är jag ledig! Skönt. Vet egentligen inte vad jag ska göra idag men det tar väl sig. Känner egentligen mest bara för att sova. Men nu ska jag lämna Nicole på dagis så hon iallafall får en rolig daaaag. Ikväll är det Elfsborg-MFF. 1-4 till Malmö! :)

Läkare

Igår ringde jag bvc för att höra om vi kunde träffa en läkare för hennes födelsemärken(?) då dom vuxit mer och är röda runt om. Vi fick en tid idag imorse, men jag vet inte om jag/vi blev lugnare av det? Läkaren sa att det var hudförändringar och att hon inte kunde se om det var godartat eller elakartat, hon sa att hon brukar kunna se om det är godartad med kunde inte det på Nicole. Så nu ska vi in till en hudläkare i Lund som ska kolla hennes märken bättre och som kan det. Känns ju sådär. :( Min fina lilla gumma. :(

Min födelsedag!

Min födelsedag är inte idag...men en annan dag! Den ska jag fira i Ullared. Vi har hyrt en HUSVAGN! :) Detta, är Svenssonliv! :)

Biljetter på Olympia

Det här med biljetter verkar vara min grej. Gick spontant in på Ticnet för en stund sedan och kollade om där fanns fyra sittplatsbiljetter och JAA. Så dom är bokade. Frågan är om jag får med mig tre till? Eller två till? Två killar. ;)

Andra dagen...

...som jag har ledigt från jobb. Sköööönt. Ikväll ska vi hem til Madde o Thomas i Stångby (Lund) på middag! Treeevligt.

brand....

...övning idag på dagis när jag var där. det såg ganska bra ut måste jag säga. Barnen som var ute lydde när dom vuxna skrek "MANDOLINEN UPPSTÄLLNING" (ja mandolinen är en avdelning!)

Håll om mig!

Nicole gick precis o sjöng "kom o hååååååll ooooooom mig!" gullfisen! Snacka om schlager störd! :) Men vad ska det bli av en sådan mor! Har nyligen varit på ica o handlat tvättklämmor. Jag premiär hängde dom på tvättställningen. Men den dära tvättlinan kommer jag bli knäpp på!! Linerna hänger redan och den är allmänt fuuuul. Suck.

Zelmerlöws sommarturné

Tyvärr missar jag när han är i Skivarp. Hade kunnat få VIPbiljetter av en jag känner som jobbar där men bajs, nä då är vi på Öland. 3e juli och 31e juli SKA jag se honom. Han är då i Malmö och sen Helsingborg!! :) UPPDATERAT: Nu har jag dock sett han han ska vara i Helsingborg tillsammans med LENA PHILIPSSON. HERRE JESUS vilken kväll. Hallelulja moment DELUXE

Hymnen från Malmö Stadion igår

http://www.youtube.com/watch?v=A1-LipFTGbg

MIN MIN MIN MIN FILM!!

Det kommer en dag...

....och en av dagarna kommer idag! Invigning av våran nya fina arena sker idag! :)
Matchen börjar klockan 18.

Klockan är inte ens 12.00 och vi har redan lagt plattor till elefenterna, dragit upp ett träd, o massa rötter och varit jääåäätteduktiga. Nu ska steffi ut o högtryckstvätta plattorna på framsidan! Ohh, a handy man! :)

Soooola skiner

japp solen skiner och jag ska strax iväg o jobba. Jag är en snäll flicka idag så jag hoppar in o jobbar 14-18 för en som inte gillar 4 timmars pass. Men what? 4 timmar på lördag eftermiddag är ju 8 timmars lön! :) Förhoppningsvis inte mycket folk.

Projekt för nästa vecka? Torkvinda!!

Ledig dag i solen

Med undantag för små korta inhopp i huset har jag legat i solstolen från kl 10 idag fram tills nyss kl 14. Sköööönt. Men ajajaj min hals. Jag kollade innan på nätet vad man kan göra om man har halsfluss ofta....operera bort mandlarna. Man skadar njuren om man har halsfluss ofta...och det har jag...och det är drygt som fan.

Nu ska jag o Nicole åka till lund och hämta Stefan. Ikväll är det påskmiddag hemma hos mamma.

jobba

jaha då var denna dagen snart över... haha....ska snart åka o jobba. Hur roligt är 13-22 på en skärtorsdag? Tiden går förhoppningsvis fort. Jag har fortfarande as ont i halsen o huvudet blir yr när jag går omkring. Sådärför la jag mig i en solstol på tomten nu i en och en halv timme. Göööött. Ja inräknat en tur med vovva!

SEE YA

Halsfluss?

Trött jag blir. Ett par gånger om året har jag halsfluss. Drygt o jobbigt! Och naturligtvis kommer det när jag ska jobba 13-22 idag. SUCK! aja jag överlever nog. Skärtorsdag idag ja. Är det idag kärringarna åker till blåkulla?

Middag

Nu är middagen uppäten för dagen! Andra grillningen för året! :) MUMSI!! :)

Hemlighet

Ojojoj vilken hemlighet jag har. Ojojoj. Funderar på att säga den till en person, men nä jag hoppar nog det.
Ojojoj vilken hemlighet. INGET vet.

Måns...igen...



Asså ni måste bara kolla denna om ni inte har sett den innan.

Singstar!

Jag håller på med singstar...eller håller på och håller på...jag sjunger varje dag minst tre låtar på singstar. Jag har min favoritlåt (som stefano Nicole HATAR!!!) Jag håller på att bli galen. Jag har 9660 poäng. Och det är faaaan omöjligt att få högre. Jag gör fel på samma ställe VARJE gång och det är sjukt irriterande!!! Blä

Hånglat med Måns Zelmerlöw

Den här karamellen är god, riktigt god!

Min söta kollega på jobb, Anna, hennes kompis, hon har hånglat med Måns. HÅNGLAT MED MÅNS!
Fatta vilken "Jag mötte Lassie" historia!! :)

Tisdag.

Jaha, ja då är tisdagen snart över. Har varit inne hos Annika ett par timmar i eftermiddags. Blev en massa, massa, massa bebissnack! Dom ska ha sin första i maj, om jag är avundsjuk? Jag?? Anä. SUUUUUCK. Körde inom min kusin på vägen hem men dom hade åkt till Degeberga. Yeahyeah....jag pratade dock med hennes sambo för en stund sedan! :) Nu ska jag snart sooooova. Är faktiskt ledig imorgon med. Gööööööttans gött.

Ragg innan jag lämnat hamn??

Markolioo låt det, men det var inte det jag tänkte skriva om nu faktiskt..... Satt o kollade snabbt på en skiva från Thailand som vi filmat. När jag filmar ut över Patong så är en av killarna som hyr ut vattenskoter med. Jag dateade han...eller date är fel ord...men jag träffade honom iallafall en kväll när jag var nere i Thailand första gången, 2002 (var tvungen att gå in på Lunarstorm och kolla vilket år!) Vi var ute och åt på restaurang sen gick vi till en bar och satt o drack drinkar, när jag inte ville följa med honom hem så blev han skitarg, en svensk kille jobbade i baren som vi var på och hörde konversationen, Alex som thaikillen hettedrack upp sin öl snabbt som fan och slängde upp pengar för SIN dricka och sen stack han. Där satt jag ensam kvar och bara va? Vad hände? Okej att jag inte var 14 år jag var 20år, men jag blev ändå så paff! Dagen efter skulle vi åka hem....tror jag...jag gick iallafall ner till stranden o killarna och skulle säga hejdå och frågade vart Alex var, han var ute o badade med en annan tjej. En svensk fick jag veta. Bra, kanon tänkte jag och stannade kvar tills dom kom upp. Jag gick framtill tjejen och pratade lite med henne, vi såg på Alex och bara skrattade sen tog hon sina grejer och stack! Haha. SÅÅ snopet för honom. Man såg att han blev nervös när vi pratade svenska! Iallafall jag har varit där fyra gånger till efter det, 2003 två gånger,  2006 och 2009. 2003 var mitt ex med och när stefan följde med 2006 hade dom stenkoll att jag hade ny pojkvän! Det var sjukt kul! Tänk ändå att dom kom i håg. Dom frågade var mamma och pappa var! haha. Ja det var roligt. Och nu i mars 09 när vi kom ner med Nicole så kände dom igen oss igen. Dock frågade dom var pappa var såklart. Dom tyckte det var kul att se Nicole då jag var gravid förra gången jag var där! Men frågan jag skulle komma fram till i detta maratonskrivandet var, jag vet inte hur många tusen som är som turister i Thailand / Phuket varje år, men hur FAN kommer dom ihåg en? :) Det måste ju vara något! Typ jag! haha! :)
Nä nu ska jag åka in till Annika och hennes bebis i magen! :)

Massalama


Malmööö Malmööö

Ja halv fyra ska jag träffa Annika. Vi träffades första gången i Helsingborg året var....hmm...95? 96? Stört.  Vi skulle på fotboll så vi var bara inom Knytpynkten o åt och träffade henne o hennes kompis där! Sen dess hängde vi alltid. Flera år. Många år. Fram tills år 1800 före kristus...haha..nä....01? Kanske....! Sen bröt vi. Och sen tog vi upp kontakten igen på Fajjan(facebook) Roligt. Älska Facebook! :)

Massalama

Trött på att arbeta.

Just i dag är det en sån dag. Trots att jag är ledig idag så är jag så trött på att jobba.
Jag vill vara ledig men samtidigt jobba. Jag vill jobba halvtid men ändå heltid.
Jag vill jobba dagar men ändå kvällar och jag vill jag vill jag vill......så mycket.
Fan vad trött jag blir.

Ölands Djurpark

Igår bokade vi stuga på Öland! :)
9-12 juli är vi där uppe! Gööööött.
Ska bli massa roligt! Vi ska bo på Ölands Djurpark i dom mysiga stugorna intill djuren!
Hoppas vi får tid att köra upp till Borgholm, har aldrig varit där.
Jo en gång, kanske två men då var jag full! :) Campingresa med MFF Support....! :)
Och det vet ju alla hur det slutar med en sån fylleresa! :)


Söndagen...

Vaknade vid 09 och tittade ut o såg att det var mulet ute. MULET?? Jag ville ha sol!
Iaf jag o mamma körde till Center Syd och bauhaus för lite handling. Vi köpte planteringsjord, spade, gräs och handskar osså lite blomsterfrön! :)När vi kom hem sådde   vi gräset!
Klockan 15 började vi jobba båda två så det var den söndagen det!

Kläder?

Vad fasen är det för kläder som vissa har på sig när det är varmt ute??
Igår låg jag o solade på solstolen på vår terass utanför vår tomt på cykelbanan kommer det en tjej i mössa, tjocktröja OCH dunväst...men halllåååå? Idag på jobb kom det in en brutta med högklackade skor med sån snörning upp på benen, träningsbyxor och sketen t-shirt. Vart kom skorna in i den outfiten?? Aja.

Nu kommer snart ganget hem från Göteborg. GÖÖÖÖTT.

Hammarby?

Frågar man Nicole vem hon hejar på svarar hon HAAAAAMMMMMAAAARY!
Vad ska det bli av med henne? :)
Nåja det växer bort det gör många barnsjukdomar! ;)

Uuuuuuuunderbart väder idag!

Vi har flyttat stenarna på tomten idag så nu ska där bara till ny jord osså så ny gräsmatta osså nya stenar! :)
Börjar jobba om två timmar, ångest. Stefan började jobba nu kl 15. Typiskt att man är ledig nästa fredag, vilket ärlikamed regn!! :(

Projekt trädgård...

Nu är det trädgårdsmästare i våran stora trädgård...
Blir massa bra. Trädgårdsnissarna heter Stefan, Nicole och Weronica! :)

Ett års minne

Idag är det ett år sedan pappa dog. Han var nog redan död vid denna tiden.
Jag hade ringt hans mobil vid 12 tiden för jag skulle fråga en sak, men han svarade inte.
Ringde mamma som sa att han nog glömt den hemma. Men det hade han inte. Den låg
på köksbordet. Jaja.

Vid 16:40 typ får jag dödsbeskedet på jobb. Vi körde direkt ner till mamma (och pappa)

Minnesannonsen är införd i Sydsvenskan idag. Tänk att det redan gått ett år....

Så här stod det i bloggen för ett år sedan:



"Som om det inte var nog....

Min pappa dog idag.

Troligtvis hjärat. Vi vet inte.

54 år gammal.

Älskar dig, världens bästa pappa och morfar!

:(

:(

Fjärde dödsfallet i våra släkter på SJU veckor. DET RÄCKER NU.


FAAAN"


Sprit!

Då jag/vi ska ha sommar/grill fester hela sommaren tänkte jag uppdatera vårt spritskåp!
Kollade priser på roliga smaker på systembolaget.se och sen kollade jag på calle i Rostock/Tyskland.
Det är helt sinnes! Konstigt att folk åker till Tyskland??

Någon vill kanske joina och dela bil ner? :) :) :) (<----  Jonas!)

Bara exempel...

Systembolaget
Kahlua 500ml - 179:-
Kahlua 700ml - 245:-

Advocaat 500ml - 139:-

Calle
Kahlua 700ml - 156:-
Kahlua 1000ml - 187:-

Advocaat 700ml - 56 :-

Imorgon...

...är det ett år sedan min pappa dog. ETT ÅR SEN! Vart tar tiden vägen?!?
Jag saknar honom lika mycket nu som för snart ett år sedan. Jag har fortfarande inte fattat att han är borta.

:(

RSS 2.0