Vad är värst?

Vad är egentligen värst?

Att jag sitter o spelar Country Life på Facebook eller Youtubar Countrylife för att kolla in andras gårdar?!

Shit. Jag är besatt.

Ishockey ikväll. Tjoho. MIF-Örebro

Probs

Jag har problemas! Feta problemas.
Aja det löser sig. Jag SKA dit iallafall!
Om det så blir att jag åker själv! :)

Fastnat

Nu har jag fastnat i det hära Country life på Facebook. Jag har sagt att jag aldrig ska börja med farmville och allt vad det är. Men nu, ja nu är jag fast. Ko jävel ska ha klöver så jag får mjölk så jag kan göra ost och sälja. och blablablabla..

Nu ska jag snart iväg o jobba! Tjohej.

Stoooockholm

12-15 februari är jag i Stockholm. Ska bli roligt! :)
Kommer bo på Elite Plaza vid Stureplan! Nära nöje!
Härligt med eget hotellrum och fiiiiin och goooood hotellfrukost!
Kommer bli sjukt nice.


Helgen som gått

Fredag.
Ledig från jobb. Var i skogen med Madeleine hela dagen. Avslutade det hela med korv och bröd! Mums!

Lördag.
Ledig från jobb. Olearys på eftermiddagen. Hamnade i Bunkeflo på natten! Stabilt! :)

Söndag:
Malmö på dagen. Lund på eftermiddagen. Hemma på kvällen.

Imorgon är det jobb igen. Tjohej.

Hemma

Ja nu har vi varit hemma i snart en vecka. Tiden går så sjukt fort! :) Vi hade det supertrevligt där nere och det var riktigt roligt att stefan kom ner osså! Vi var ute o två kvällar i slutet och drinkade! Sjukt skönt att vara stefan o weronica på semster och inte mamma och pappa! :) Me like!

Strax ska jag ta en städomgång i köket! Mina vissna amaryllis ska booooort och tomtarna i fönstret boooort och julgardinerna neeeer.

Innan idag bokade jag hotell i sthlm. Nice! :)

Strike like a pose!

Undra vad Nicole har fått sina poser ifrån!? ;)
Kan det vara från hennes pappa?
Eller från hennes mamma?
Eller från Jonas? ;)

Här är iallafall ett foto från igår kväll! Liiite färg har jag fått. Dock inte mycket. Skitväder.


Svartsjuk?

Asså detta tar höjden av all svartsjuka...
När jag åkte hit första gången i vuxen ålder (sommaren 2007) så umgicks jag med en kille ganska mycket vid namn Y. Hans tjej var då o hälsade på hennes släkt i Marocco. Hon visste inte vem jag var direkt utan lät mest sur i telefonen då hon råkade ringa varje gång vi träffades. Träffades = sitta på min terrass vid bungalowen!

Året efter 2008 var hon också i Marocco. Då blev hon sur VARJE kväll hon ringde. Han hade knappt något batteri en kväll o samtalet bröts. Han gick då upp i receptionen och ringde därifrån, fullständigt vansinnig blev on för att han ringde från mitt hotell. Haha. En kväll ringde hon och vi lovade att vara tysta så han kunde prata vid bordet, naturligtvis får svärmor en nysattack deluxe och vi skrattar så vi höll på att dö. Hon höll på att döda honom via telefonen för han sa att han var hemma... 
Tiden gick och jag åkte hem två veckor senare. Y skickade ett totalt oskyldigt sms till mig där han skrev typ "Roligt att du kom ner i år osså, vi ses om en vecka" Några dagar efter att jag kom hem ringer det två tjejer från ett spanskt nummer (hennes då jag kollade upp det) och totalt skällde ut mig som en stooooor idiot och jag skulle dö och allt vad det var. Helt psyko.

Nu i oktober när jag var nere skulle vi träffas sista dagen. Tror ni hon dök upp??!?! Haha.
Det hela gör ju att jag spelar på det.....och tycker det är skitkul!

Nu ska dom snart komma hit och jag ska vara snäll dock kan jag inte låta bli att jävlas lite...hehehe
Detta ska bli sjuktkul!

Hohohoho!

Utgång?

Inatt halv tolv ringde mobilen. Det var Mohameds kompis som stod utanför hotellet o fråga om jag skulle med ut o festa. Jag var inte riktigt upplagd för det plus att jag låg i sängen o halvsov så det blev inget med det!
Tråkigt kanske när det väl händer något...men vi skulle höras halv elva ikväll istället! Blir säkert bra. Nu är jag iaf förberedd!

Halv tre vaknade jag av att det regnade sjuuuukt mycket. Vilket jävla pitteväder vi har här. Kommer vara helt vit när vi kommer hem :( Snorkallt är här.

Nu är frukosten färdig! Time to go!!



Moi and nicole igår


Dag 1 och 2

Onsdag

Kom hem från Malmö efter att ha hämtat stefan på casinot vid 03. 06 ringde klockan typ och upp o iväg nästan direkt. 0635 körde vi från Lomma och vi hann med 07 tåget till Köpenhamn. Vi checkade in i en obefintlig kö (varför är det aaaaaalltid kö?) Vi gick igenom säkerhetskontrollen, köpte lite frukost, handlade Jelly Beans och gick sen på flyget. Vi blev en liten stund försenade för alla flyg skulle isspolas. Ganska coolt:)

Vi landade hyffsat i tid iallafall, fick väskorna snabbt och iväg i en taxi.
Har åkt taxi tre gånger från/till flygplatsen €52, 45€ och 38€. Dom verkar ha lite problem med prissättningen...

Vi fick nästan bungalowen vi ville två ifrån.... Var lite mulet på eftermiddagen men det var ganska skönt iaf men det blåste... :(

Vi gick till Yumbo o åt. Har bestämt mig för att inte äta kött här nere utan bara fisk. Igår blev det aborre med maaaaassa vitlök. Tur jag inte hade någon att hångla med, iofs ade ingen velat göra det med mig heller för jag STANK vitlök!! Nicole åt spagetti!

Torsdag

Vaknade halv åtta. JAG. Satte igång datorn oc mailade lite med mamma istället. Vid 08 vaknade nicole sen gick vi o handlade frukost oc åt det. Sen har vi badat oc solat. Ja jag har inte badat. det var kallt bara att titta på vattnet!

Ikväll blir dfet middag någonstans, undra vart....något i fiskväg iaf!


Foto kommer ikväll

adios amigo

misslyckande

Nä det gick inte. Jag misslyckades totalt med att komma under 70 tills imorgon. Jag stannade på 70.4 så det var nääääära. Men det är klart, jag ahr varit på gymmet två gånger dom senaste tre veckorna så det är ju inte så konstigt...plus all ben & jerrys! ;) Jag skyller på den! :)

Jävla bajsbajs. Menmen. Jag ska ta löparskorna med mig på semestern. Jag ska faaan ut o springa varje dag. Det ska gå. Nu är nästa delmål 66. Och det SKA fanimaj infrias första veckan i mars. När vi åker iväg igen. Jag trodde det skulle bli Tenerife då den resan är bokad men nu villl mamma till thailand igen. Så det blir kanske thailand igen...aja. Imorgon åker jag iaf till Spanien en runda på nio dagar.


Nu ska jag iväg o shoppa det sista inför imorgon och köra o växla pengar.

Ciao

RSS 2.0